stuksprijzen of uurtarief?

Productfotografie Tarieven

Onze Productfotografie Tarieven zijn helder en transparant. Je betaald alleen de gewerkte tijd. Uurtje Factuurtje voor € 95,- excl. btw / uur.

Veel studio’s communiceren stuksprijzen op hun websites, maar deze zeggen niets over de kwaliteit van de foto’s en de aandacht die besteed zou moeten worden aan de fotografie van jouw product. Afhankelijk van het beoogde doel van de foto’s en het type product kan de tijd die nodig is om een goede en vooral bruikbare foto te maken behoorlijk uiteen lopen. Het maken van een eenvoudig packshot van een kartonnen verpakking is nou eenmaal veel minder tijdsintensief dan het fotograferen van een fiets of design voorwerp.

Onze aanpak is heel eenvoudig en transparant. Wij willen graag met je in gesprek over je doelstelling en een passende manier van fotografie en afwerking. Wij maken dan een bindende offerte voor je zonder verassingen achteraf. Je bent ook altijd welkom om de fotografie ter plekke te begeleiden. In dat geval berekenen wij alleen de daadwerkelijk gewerkte tijd.

Zie onderstaande voorbeelden voor een indruk hoe dit in de praktijk kan uitpakken en neem contact met ons op om jouw project te bespreken. Een offerte kan je dan nog dezelfde dag van ons verwachten.

VOORBEELD

Fotografie van 100 pluchen knuffels voor web en catalogus met scherpe deadline.

monkeymama

uurtarief € 95,-

10 opnames per uur onder begeleiding van de klant

beelden vrijstaand zetten met schaduw à € 5,-

Levering van 100 afgewerkte foto’s ruim binnen de tijd

Contact

VOORBEELD

30 opnames van 10 bureaustoelen voor web en print.

001kmp_0126uurtarief € 95,-

6 opnames per uur

kleine retouche beelden à € 12,-

Levering van 30 afgewerkte beelden binnen 48 uur

Contact

VOORBEELD

Fotografie van flesje bier voor advertentie doeleinden.Tiger-final

uurtarief € 95,-

halve dag fotografie inclusief uitlichten flesje met aandacht voor frisheid van het product – toevoegen druppels – begeleiding en correcties van opdrachtgever op afstand – retouche, vrijstaand maken en kleurcorrectie

Levering van één hoge resolutie foto

Contact