Productfotografie Tarieven

Als je op zoek bent naar professionele productfotografie, ben je bij ons aan het juiste adres! Wij bieden hoogwaardige productfotografie aan tegen concurrerende tarieven. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigde onderneming runt, wij hebben de juiste oplossing voor jouw productfotografiebehoeften. Wij zorgen voor scherpe en heldere foto’s van je producten, die je kunt gebruiken voor je website, sociale media en andere marketingmaterialen. Bij ons krijg je niet alleen professionele foto’s, maar ook een uitstekende service en snelle levering. Vul het contactformulier in. Wij nemen dan dezelfde dag nog contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

E-Commerce

Fotografie van een serie gelijksoortige items voor e-commerce en retail.

• Tot 100 opnames per dag

• Beelden vrijstaand

• Basic retouche

• Levering binnen 48 uur mogelijk

• Vanaf € 15,- per beeld

offerte aanvraag!

Aandacht

Opnames van items die meer aandacht nodig hebben. Voor brochures, websites en reclame.

• individuele aandacht per opname

• Aanpassingen van licht en achtergrond

• Beeldbewerking

• Levering in overleg

• Vanaf € 125,- per uur

offerte aanvraag!

Individueel

De mogelijkheden zijn eindeloos. Fotografie en beeldbewerking voor mensen met ideeën.

• fotografie volgens briefing

• begeleiding door art-direction

• Beeldbewerking

• Levering in overleg

• € 550,- per dagdeel

offerte aanvraag!

Alle bedragen zijn vanaf-prijzen en exclusief Btw.

 

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Melanie la Fleur
Melanie la Fleur
2021-01-29
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Prodvision. Professionele en deskundige manier van werken. Erg blij met de foto's.
Pier Lenstra
Pier Lenstra
2021-01-13
Ik ben erg blij met de professionele en vriendelijke manier van werken. In de toekomst zal ik zeker weer onze productfoto's door Prodvision laten maken!
Pierre Laurent
Pierre Laurent
2021-01-12
Very helpful and professional, cares a lot about the end results and works with you to achieve it. Would recommend!
Nico Meijles
Nico Meijles
2020-12-16
Voor onze patisserie en croquetten foto's is het detail van het product van essentiele waarde, dit weet Jonas telkens weer op zijn eigenwijze, punctueel op beeld vast te leggen. Wij willen graag dat onze klanten, extra verrast zijn door de kwaliteit en service die wij leveren. Denk dat prodvision en Holtkamp Horeca elkaar daar in gevonden hebben. Nico Meijles.
Jan van der Dussen
Jan van der Dussen
2020-12-15
Zeer prettige samenwerking met Jonas, de fotograaf van Prodvision. We werken inmiddels alweer paar jaar met Jonas samen en hij maakt voor onze webshop van ons merk DUTCH DILIGHT en voor ons merk op Bol.com en Loods5 en Amazon al het beeld van onze producten. Heb Jonas ook inmiddels aan wat andere bekende en vrienden mogen aanbevelen, die ook allemaal zeer te spreken zijn over zijn prettige manier en van werken en zijn uitermate professioneel beeld dat hij aanlevert en ook nog eens zeer snel binnen 1 a 2 dagen alles terug op wetransfer. Van harte aan te bevelen. Jan van der Dussen DUTCH DILIGHT
Mechtelien van Alkemade
Mechtelien van Alkemade
2020-12-14
Wij vinden Prodvision een hele goede fotograaf. Buiten de kwaliteit is ook de snelheid waarmee wij producten kunnen laten fotograferen heel fijn. Soms moet er even iets tussendoor en is Jonas flexibel. De foto's worden ook snel geleverd ! Al met al een aanrader dus !
Rhiana Eickhof
Rhiana Eickhof
2020-12-08
Always good photography! Quick to respond and flexible. Would recommend!
lucas hillen
lucas hillen
2020-11-23
Vorige week voor het eerst met Prodivision (Jonas) productfotografie gedaan en kan niet anders zeggen dan geweldig werk. Het was een spoedopdracht en Jonas heeft mij hier heel goed bij geholpen en meegedacht. Aanrader.
Somfy Nederland
Somfy Nederland
2020-11-12
Het afgelopen jaar hebben we, naar volle tevredenheid, diverse opdrachten voor productfotografie door Prodvision laten uitvoeren. Al deze projecten zijn steeds snel, goed en tegen een aantrekkelijk tarief uitgevoerd. Jonas denkt mee over de mogelijkheden binnen hetgeen we vragen en het beschikbare budget. Wat ons betreft een betrouwbare partner die kwaliteit levert.
 

Mogen wij je adviseren

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op