ProdvisionStudio voor productfotografie

Prodvision bestaat uit twee fotografen, Jonas Briels en Niels den Haan. Wij deelden al een tijdje een fotostudio en konden bij elkaar terecht voor advies, inspiratie en goede gesprekken. Wij konden apparatuur van elkaar lenen als dat nodig was en elkaar technisch adviseren als wij tegen iets aanliepen wat nieuw voor ons was. De gedachte was dan ook simpel. Waarom niet de aanwezige ruimte, apparatuur, capaciteit en kennis gebruiken voor een nieuwe onderneming. Goede, doeltreffende productfotografie voor een redelijke prijs werd onze niche.

Product Fotograaf Amsterdam

De zoekterm ‘Productfotograaf Amsterdam’ ging voor onze vindbaarheid zorgen en inmiddels werken wij met veel plezier voor een groot aantal opdrachtgevers die ons als individuele fotografen nooit hadden gevonden. Wij hebben allebei onze eigen kwaliteiten en eigenlijk is altijd meteen duidelijk welke opdracht het beste bij wie past. Kijk op de portfolio pagina naar voorbeelden van ons werk en neem vooral contact met ons op om persoonlijk kennis te maken.

Jonas BrielsFotograaf en hondenvriend

Ik kreeg op mijn 13e een camera van mijn ouders en heb deze eigenlijk nooit meer weg gelegd. Na een gedegen opleiding ben ik aan het werk gegaan als freelance assistent en later als zelfstandig fotograaf. Onder mijn eigen naam fotografeer ik vooral mensen voor het bedrijfsleven en als ik niet aan het fotograferen ben is de kans groot dat ik samen met Xena de reddingshond op avontuur ben.

Niels den HaanStudiofotograaf in hart en nieren

Na m’n fotografische opleiding ben ik eerst in vaste dienst en later als free-lance assistent aan de slag gegaan. Op deze manier heb ik mij bij een groot aantal fotografen en in zeer uiteenlopende richtingen het fotograferen eigen gemaakt. In de studio kan ik er enorm van genieten om met lampjes en reflectortjes precies dat effect te genereren wat een onderwerp, uiteenlopend van een horloge tot een fiets, verdient.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Wat kunnen wij voor jou doen?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op.