ProdvisionStudio voor productfotografie

Prodvision bestaat uit twee fotografen, Jonas Briels en Niels den Haan. Wij deelden al een tijdje een fotostudio en konden bij elkaar terecht voor advies, inspiratie en goede gesprekken. Wij konden apparatuur van elkaar lenen als dat nodig was en elkaar technisch adviseren als wij tegen iets aanliepen wat nieuw voor ons was. De gedachte was dan ook simpel. Waarom niet de aanwezige ruimte, apparatuur, capaciteit en kennis gebruiken voor een nieuwe onderneming. Goede, doeltreffende productfotografie voor een redelijke prijs werd onze niche.

Product Fotograaf Amsterdam

De zoekterm ‘Productfotograaf Amsterdam’ ging voor onze vindbaarheid zorgen en inmiddels werken wij met veel plezier voor een groot aantal opdrachtgevers die ons als individuele fotografen nooit hadden gevonden. Wij hebben allebei onze eigen kwaliteiten en eigenlijk is altijd meteen duidelijk welke opdracht het beste bij wie past. Kijk op de portfolio pagina naar voorbeelden van ons werk en neem vooral contact met ons op om persoonlijk kennis te maken.

De studio

Het zijn zelfs twee studio’s. Niels heeft een studio van ±250 m2 tot zijn beschikking waar zelfs auto’s en boten in gefotografeerd kunnen worden. Parkeren is er gratis en het uitzicht geweldig:-) Jonas werkt in een iets kleinere studio midden in de stad. Deze studio is erg geschikt voor modellen- en tabletop-fotografie en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

Jonas BrielsFotograaf en hondenvriend

Ik kreeg op mijn 13e een camera van mijn ouders en heb deze eigenlijk nooit meer weg gelegd. Na een gedegen opleiding ben ik aan het werk gegaan als freelance assistent en later als zelfstandig fotograaf. Onder mijn eigen naam fotografeer ik vooral mensen voor het bedrijfsleven en als ik niet aan het fotograferen ben is de kans groot dat ik samen met Xena de reddingshond op avontuur ben.

Niels den HaanStudiofotograaf in hart en nieren

Na m’n fotografische opleiding ben ik eerst in vaste dienst en later als free-lance assistent aan de slag gegaan. Op deze manier heb ik mij bij een groot aantal fotografen en in zeer uiteenlopende richtingen het fotograferen eigen gemaakt. In de studio kan ik er enorm van genieten om met lampjes en reflectortjes precies dat effect te genereren wat een onderwerp, uiteenlopend van een horloge tot een fiets, verdient.

STUDIOEen fotograaf zonder studio is als een vis op het droge

Niels heeft een studio van ±250 m2 tot zijn beschikking waar zelfs auto’s en boten in gefotografeerd kunnen worden. Parkeren is er gratis en het uitzicht geweldig:-) Jonas werkt in een iets kleinere studio midden in de stad. Deze studio is erg geschikt voor modellen- en tabletop-fotografie en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer.

 

Wat onze opdrachtgevers zeggen

Melanie la Fleur
Melanie la Fleur
2021-01-29
Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Prodvision. Professionele en deskundige manier van werken. Erg blij met de foto's.
Pier Lenstra
Pier Lenstra
2021-01-13
Ik ben erg blij met de professionele en vriendelijke manier van werken. In de toekomst zal ik zeker weer onze productfoto's door Prodvision laten maken!
Pierre Laurent
Pierre Laurent
2021-01-12
Very helpful and professional, cares a lot about the end results and works with you to achieve it. Would recommend!
Nico Meijles
Nico Meijles
2020-12-16
Voor onze patisserie en croquetten foto's is het detail van het product van essentiele waarde, dit weet Jonas telkens weer op zijn eigenwijze, punctueel op beeld vast te leggen. Wij willen graag dat onze klanten, extra verrast zijn door de kwaliteit en service die wij leveren. Denk dat prodvision en Holtkamp Horeca elkaar daar in gevonden hebben. Nico Meijles.
Jan van der Dussen
Jan van der Dussen
2020-12-15
Zeer prettige samenwerking met Jonas, de fotograaf van Prodvision. We werken inmiddels alweer paar jaar met Jonas samen en hij maakt voor onze webshop van ons merk DUTCH DILIGHT en voor ons merk op Bol.com en Loods5 en Amazon al het beeld van onze producten. Heb Jonas ook inmiddels aan wat andere bekende en vrienden mogen aanbevelen, die ook allemaal zeer te spreken zijn over zijn prettige manier en van werken en zijn uitermate professioneel beeld dat hij aanlevert en ook nog eens zeer snel binnen 1 a 2 dagen alles terug op wetransfer. Van harte aan te bevelen. Jan van der Dussen DUTCH DILIGHT
Mechtelien van Alkemade
Mechtelien van Alkemade
2020-12-14
Wij vinden Prodvision een hele goede fotograaf. Buiten de kwaliteit is ook de snelheid waarmee wij producten kunnen laten fotograferen heel fijn. Soms moet er even iets tussendoor en is Jonas flexibel. De foto's worden ook snel geleverd ! Al met al een aanrader dus !
Rhiana Eickhof
Rhiana Eickhof
2020-12-08
Always good photography! Quick to respond and flexible. Would recommend!
lucas hillen
lucas hillen
2020-11-23
Vorige week voor het eerst met Prodivision (Jonas) productfotografie gedaan en kan niet anders zeggen dan geweldig werk. Het was een spoedopdracht en Jonas heeft mij hier heel goed bij geholpen en meegedacht. Aanrader.
Somfy Nederland
Somfy Nederland
2020-11-12
Het afgelopen jaar hebben we, naar volle tevredenheid, diverse opdrachten voor productfotografie door Prodvision laten uitvoeren. Al deze projecten zijn steeds snel, goed en tegen een aantrekkelijk tarief uitgevoerd. Jonas denkt mee over de mogelijkheden binnen hetgeen we vragen en het beschikbare budget. Wat ons betreft een betrouwbare partner die kwaliteit levert.

 

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

 

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vandaag nog contact met je op.